ÄR DU REDO ATT GÅ MED I DEN

AGILA RÖRELSEN?

Ge dig inte ut på din Agila resa ensam. Låt vårt team hjälpa dig med högkvalitativa Agila utbildningar, rådgivning och konsulttjänster i Norden.

Våra Kurser

VI ÄR AGILA – WE ARE MOVEMENT

I en värld definierad av hög rörlighet, osäkerhet, komplexitet och tvetydighet – VUCA – inom produkt- och tjänsteutveckling växer principer och metoder från Lean och Agile snabbt fram som de bästa sätten att leda, utveckla och leverera värde som en organisation eller företag.

Lär dig med oss hur du kan leda nästa generations Agila kunskapsarbetare och transformera din existerande organisation för att möjliggöra innovation och kvalitetsinriktad produktion över hela organisationen.

VÅRA KURSER

UL Utvecklande Ledarskap

Utvecklande Ledarskap (UL)

KURS
En utbildning baserad på den senaste forskningen inom ledarskap

Försvarshögskolans ledarskapsutbildning som bygger på deras etablerade och väl beforskade ledarskapsmodell.

Läs mer och boka
Leading SAFe

Leading SAFe

KURS
Lär dig att leda i en transformation

I den här kursen lär du dig hur du leder storskalig Lean och Agil utveckling med Scaled Agile Framework (SAFe) och blir certifierad SAFe Agilist.

Läs mer och boka
Implementing SAFe

Implementing SAFe

Kurs
Bli en certifierad utbildare i SAFe

Bli en certifierad utbildare i SAFe (SPC) med SAFe Fellow Carl Starendal och lär dig hur du pragmatiskt använder Scaled Agile Framework för att stötta din organisation

Läs mer och boka
Leading SAFe

SAFe DevOps

Kurs
Optimera din värdeström

Lär dig leda med Devops och designa en Continuous Delivery Pipeline med hjälp av Value Stream Mapping och DevOps-tekniker in den här utbildningen.

Läs mer och boka
We Are AW

We Are After Work

MEETUPS
We Are After Work

Vi gillar att utbyta idéer med dig – välkommen att delta i kunskapsutbyte och diskussioner på våra Meetups och After Work Online!

Läs mer och anmäl dig
Lean Portfolio Management

Ledarskapsmodellen

BOKCIRKEL
En bokcirkel om Ledarskapsmodellen

Lär dig om Ledarskap och Ledarskapsmodellen från Försvarshögskolan i den här faciliterade bokcirkeln online med Carl Starendal

Läs mer och boka
Lean Portfolio Management

Lean Portfolio Management

Kurs
Bättre flow av initiativ i portfolion

Lär dig Lean Portfolio Management för att möjliggöra högre affärsagilitet med bättre genomströmning av stora initiativ mha strategi,  finansiering och ledning.

Läs mer och boka
SAFe Release Train Engineer

SAFe Release Train Engineer (RTE)

Kurs
Facilitera och stöd Agila Releasetåg

Bli en certifierad SAFe Release Train Engineer (RTE) och lär dig de förmågor du behöver för att facilitera värdeleveranser med många Agila team.

Läs mer och boka
Lean Portfolio Management

SAFe Product Owner/Product Manager

Kurs
Leverera värde kontinuerligt

Lär dig verktygen och metoderna du behöver för att hantera Features and Stories, bryta ned och splitta dem i Feature och Team backlogs.

Läs mer och boka
SAFe 4 Architects image

SAFe for Architects

Kurs
Agilt arkitekturarbete

Lär dig hur arkitektur möjliggör kontinuerligt värdeflöde och hur arkitekter och tekniska ledare arbetar och bidrar i den Lean-Agila organisationen.

Läs mer och boka

Design Sprint Course

KURS
Bli en mästare på Designsprintar

Lär dig hur du kan arbeta med och facilitera de fem dagarna i en designsprint för att definiera och utveckla snabba kundvaliderade produkter, tjänster och kampanjer.

Läs mer och boka
Online in-house courses

Agile Product Management

Kurs
Agile Product Management

Skapa kundfokuserade produkter och tjänster med Agila metoder och tekniker från Designtänkande. Lär dig hur du bygger med korta feedbackloopar i ditt arbete som Product Manager.

Läs mer och boka
SAFe LEGO

Learn SAFe with LEGO

WORKSHOP
Interaktiv Agil LEGO workshop

I den här interaktiva workshopen som lär dig SAFe med en LEGO-simulation bygger ni som många team tillsammans en stor stad i LEGO genom att använda principer och metoder från SAFe.

Läs mer och boka
Lean Portfolio Management

SAFe Scrum Master

Kurs
Att coacha Agila team

Lär dig hur du skapar högproduktiva Agila team genom att bli en servant leader som Scrum Master. Utforska och ta med dig metoder hem för att coacha team till att leverera affärsvärde i en skalad Agil miljö.

Läs mer och boka
Carl Starendal In-house agile training

Training from the Back of the Room

Kurs
Bli en bättre utbildare och coach

Lär dig hur den mänskliga hjärnan hanterar lärande, och ta med dig kunskaper hem i hur du skapar fantastiska workshops, möten och utbildningar. Med den här kursen blir du TBR-utövare.

Läs mer och boka
Don Reinertsen Masterclass

Product Development Flow

MASTERCLASS
Lean product development

I denna Masterclass med Don Reinertsen lär du dig hur du kan managera produktutveckling med hjälp av avancerade Lean-principer.

Läs mer och boka
Agile CX

Agile Customer Experience Development

KURS
Agile Customer Experience (CX)

Skaffa  en djup förståelse för hur principer, metoder och verktyg i modern Customer Experience Development (CX)  kan hjälpa din organisation att skapa ännu bättre produkter och tjänster.

Läs mer och boka

EXPERTER PÅ LEAN, AGILE & LEDARSKAP

We Are Movement grundades för att hjälpa till att skapa nästa generations innovativa och produktiva organisationer i Norden.

Vi är övertygade om att det är du som är bäst placerad och mest lämpad för att leda din organisations resa mot dess Lean & Agila framtid. Vi finns här för att vara dina seniora rådgivare, experter och utbildare och hjälpa till att guida dig och din organisation på resan.

Vi har ett oförtröttligt fokus på att hålla den högsta möjliga kvaliteten på vårt arbete och våra utbildningar, och nöjer oss bara med att kunna leverera det allra bästa inom vårt område.

LÄS VÅR STORY