INTERNA AGILA KURSER

We Are Movement erbjuder alla våra kurser och workshoppar internt på plats på ditt företag eller organisation.  När du bokar en intern eller företagsspecifik kurs eller workshop hos oss får du de bästa möjliga tränarna med mest relevant erfarenhet och kunskap, och hög kvalitet i upplevelsen. Våra tränare och rådgivare är alla erfarna Agila utövare och coacher med lång erfarenhet från många Agila transformationer, och de är också uppskattade Agila utbildare med lång erfarenhet från att lära ut.
Deltagare på interna kurser blir inbjudna till We Are Movement Slack Community för att fortsätta diskussionen där med oss på We Are Movement och med alla övriga i vår community.

Net Promoter Score (NPS) för alla We Are Movement kurser är över 70, och vi är måna om att leverera samma högkvalitativa läroupplevelse även till dig på interna kurser.

ONLINE OCH I PERSON

Vi erbjuder alla våra interna kurser och workshops online som en extra service till dig under dessa tider, eller om det inte är möjligt för deltagare från er geografiskt distribuerade organisation att resa.

INTERNA KURSER:

Lean Portfolio Management med LPM certifiering
I den här företagsspecifika kursen får du kunskap i de praktiska verktygen och metoderna du behöver för att påbörja övergången till Lean Portföljstyrning. Vi går igenom och lär oss hur ett Lean och Agilt portföljarbete går till inom funktionerna strategi, finansiering och uppföljning av stora initiativ samt Lean styrning av portföljflödet.

Ta reda på mer om denna interna kurs

Agile Customer Experience
Den här kursen hjälper deltagarna att identifiera flaskhalsar i CX-arbetet och hur vi förbättrar CX-utvecklingen inom organisationen så att vi kan implementera iterativa och kontinuerliga förbättringar i arbetet med kundupplevelsen.

Ta reda på mer om denna interna kurs

Agile Product Management med APM certifiering
Den här interna kursen i Agil Produktledning på tre dagar hjälper dig att hitta rätt mindset, metoder och verktyg för att skapa lyckosamma och kundcentriska tjänster, lösningar och produkter i rollen som Product Manager eller Chief Product Owner.

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe för Arkitekter med ARCH-certifiering
Den företagsinterna SAFe for Architects förbereder Systemarkitekter, Lösningsarkitekter och Enterprisearkitekter för deras arbete i en skalad Agil organisation och vara effektiva ledare i hela flödet av initiativ, epics och features & enablers – och bidra med det bästa arkitekturarbetet.

Ta reda på mer om denna interna kurs

Leading SAFe med SA-certifiering
Vår högkvalitativa Leading SAFe-kurs kan ges som en utökad tredagarskurs hos er eller på de vanliga två dagarna beroende på organisationens behov. Deltagarna får den nödvändiga kunskapen för att medverka i och leda i en Lean-Agil organisation med stöd av Scaled Agile Framework (SAFe).

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe Product Owner med POPM certifiering
Den här företagsspecifika kursen hjälper till att utveckla de kunskaper hos Produktägare som är nödvändiga för att guida leveransen av värde i team och releasetåg. Här lär vi oss mer om alla aktiviteter, verktyg och metoder som behövs för att managera backloggar, features och stories – genom att bli certifierad SAFe 5.0 Product Owner (POPM).

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe DevOps med SDP certifiering
Den här tvådagarskursen i DevOps inom SAFe ger insikter i hur vi ännu bättre kan använda DevOps för att minska time to market genom att förbättra och flödet av värde genom våra  Continuous Delivery Pipelines.

Ta reda på mer om denna interna kurs

Implementing SAFe med SPC-certifiering
Under denna interna kurs på fyra dagar lär sig deltagarna hur de kan leda en Lean-Agil transformation genom att använda metoder och principer i Scaled Agile Framework (SAFe 5) samt de sju kärnkompetenserna i en Lean organisation. Deltagarna blir också certifierade tränare i SAFe.

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe Release Train Engineer med RTE certifiering
Här lär sig deltagarna mer om de färdigheter som behövs för att facilitera och möjliggöra flödet av värde i Agila Releasetåg (ARTs). Lär dig hur du skapar ett värdeskapande ART genom servant leadership och coachning — och att bli en certifierad SAFe 5 Release Train Engineer (RTE).

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe Scrum Master med SSM-certifiering
Deltagare på denna interna kurs får en djupare förståelse i hur de arbetar som Scrum Masters i en organisation som använder SAFe. ill skillnad från traditionella Scrum Master-utbildningar som mest handlar om Scrum för enstaka team fokuserar vi här mycket på samarbete i den större Lean-Agila organisationen och inom det Agila releasetåget.

Ta reda på mer om denna interna kurs

SAFe Advanced Scrum Master med SASM-certifiering
Utveckla och utöka kompetenserna som verkligen behövs för att bäst coacha och stöda team i det Agila releasetåget med denna avancerade Scrum-Master-kurs. Vi går på djupet i hur Scrum Masters kan nyttja servant leadership i sitt arbete och kursen inkuldera även en certifiering till Advanced Scrum Master (SASM).

Ta reda på mer om denna interna kurs

Training From the Back of The Room
Vi erbjuder den populära kursen Training from the BACK of the Room (TBR) kursen som en intern kurs för din organisation. Det här är den internationellt erkända interaktiva kursen för alla de som utbildar, leder eller faciliterar lärande och som vill utöka sin förmåga att skapa en bättre läroupplevelse.

Ta reda på mer om denna interna kurs

FÖRETAGSSPECIFIKA WORKSHOPS:

Värdeströmsidentifiering
Den här endagarsworkshoppen hjälper dig att identifiera din organisations värdeströmmar och utforska och testa olika potentiella konfigurationer för dina Agila Releasetåg optimerade för flöde av värde och leveransförmåga. Med de här insikterna hjälper vi dig att välja en värdeström och ett releasetåg att inleda din Agila transformationsresa med.

Ta reda på mer om denna interna workshop

Bokcirkel som en tjänst – Faciliterade Bokcirklar
Investera i dina medarbetare genom att låta en erfaren guide facilitera en bokcirkel varje vecka, eller månad – frekvensen bestämmer vi tillsammans. Den här tjänsten passar utmärkt för dina Communities of Practice, Guilds eller Chapters och hjälper dig i dina ansträngningar att skapa en lärande organisation.

Ta reda på mer om denna interna workshop

Lär dig SAFe med LEGO
Har du börjat med SAFe i din organisation och vill kickstarta dina Agila team och Releasetåg med en rolig och teambyggande upplevelse? Vi kommer ut till dig och leder en simulering av hela det Agila releasetåget med hjälp av LEGO! 

Inquire about this in-house workshop here

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR SÅ KONTAKTAR VI DIG FÖR ATT HÖRA MER OM DINA BEHOV AV INTERNA KURSER

Inhouse Page Form
reCAPTCHA