BLOGG

Ett samtal om det Agila Manifestet med Emanuel Tunbjer och Peter Antman

Peter Antman och Emanuel Tunbjer från We Are Movement träffades en kväll i februari för ett samtal om det Agila Manifestet som fyller 20 i år. I det här inspelade webbinariet pratar de både om personliga reflektioner, hur deras resa i det Agila ekosystemet i Sverige har varit i både små team och stora organisationer, vad som varit bäst och värst, och vad de ser komma som nästa uppgift att ta sig an ur ett Agilt och hållbart perspektiv.

Peter och Emanuel arbetade tillsammans inom produkt- och tjänsteutveckling under den spännande period för dryga tjugo år sedan när de lättrörliga arbetssätten provades ut, beskrevs och definierades i det Agila Manifestet som fyller tjugo år i år.
Idag är Peter Antman oberoende Agil konsult efter ett gäng år som chef på Spotify allra senast, och Emanuel Tunbjer är en av grundarna till We Are Movement och rådgivare inom Agil organisation.

Båda två fortsätter att hjälpa till att stärka det moderna Agila ekosystemet, och det är närmast självklart att Peter och Emanuel ses och pratar om deras upplevelser under åren och hur den Agila framtiden kanske ter sig. Här kan vara med i deras webinar inspelat, innan de gav sig iväg för att fira det Agila Manifestets födelsedag!

Det här webbinariet är en del av festivalen Agile 20 Reflect där vi tillsammans uppmärksammar att det Agila Manifestet fyller 20 år!