Lean Portfolio Management – Rådgivning & Konsulter

Övergången till Lean Portfolio Management är en utmanande resa för många organisationer. Att gå från traditionell planering till ett flödesbaserat Lean & Agilt system för att hantera värdeflöden och stora initiativ handlar inte bara om nya metoder, utan det är också en betydande kulturell förändring.

Har du svårt att hantera ditt stora företags Lean Portfolio i en snabbrörlig värld? Vi hjälper till med att implementera och stödja ditt Lean Portfolio Management-initiativ (LPM) för att optimera investeringar, effektivisera processer och driva innovation.

Lean Portfolio Management  – konsulter

Våra seniora konsulter erbjuder stöd och rådgivning i dina LPM-samarbeten och för dina Lean Portfolio Managers och Value Management Office, för att hjälpa till att driva resan mot en mer effektiv och Lean & Agil portfölj. Vi kan hjälpa till med att identifiera och stänga gap, accelerera implementeringen av guardrails, mätetal och innovation accounting, eller till och med leda den fullständiga övergången tillsammans med VMO och ert Lean-Agila center of excellence.

Komma igång med LPM

Denna endagsworkshop är skräddarsydd för ditt företag och syftar till att hjälpa din organisation att komma igång med Lean Portfolio Management, oavsett om du siktar på hela organisationen på en gång eller om du börjar inom en affärsenhet eller specifik division. Den är också bra för er som har påbörjat er LPM-resa men fastnat på vägen, eller om du inte ser de förväntade utkomsterna av förändringen.

Praktiska och attraktiva strategiska mål med OKR:er

Att använda sig av Objectives and Key Results för att definiera, kommunicera och mäta strategiska riktningar och prestationer är idag en etablerad väg mot en ökad effektivitet och kundnytta i organisationer. Vi finns här för att assistera dig med OKR-workshops, rådgivning eller designa fullständiga implementationer för att förbättra ditt strategiska arbete.

Rådvining och coachning

Våra seniora experter erbjuder konsult- och rådgivningstjänster där vi arbetar på plats med ditt ledningsteam och ledare för att hjälpa till med övergången till ett nytt arbetssätt. Detta kan ske i form av bedömningar, workshops, utbildning och direkt coaching av ledare, chefer och roller.

Lean Portfolio Management – Kompetens

De kompetenser som behövs inom Lean Portfolio Management sträcker sig ända från strategi och budgetering till att stödja och guida värdeflödena på den Lean-Agila resan. Fördjupa dig i varje del av Lean Portfolio Management under denna tre dagars kurs och workshop. Här får du en överlägsen insikt i denna kärnkompetens inom affärsagilitet, och du kommer att kunna forma en plan för att leda implementeringen av LPM i din organisation. Läs mer

Kontakta oss

Vi vill gärna höra av dig och diskutera era utmaningar inom Lean Portfolio Management. Kontakta oss för att höra mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra tillsammans med dig! info@wearemovement.se