Meetup: Agil Upphandling – Agilt Över Organisationsgränserna

Den här gången ses vi i Göteborg den 2:e mars för att träffa vår gäst Mirko Kleiner från Lean-Agile Procurement Alliance. Vi lär oss mer om Agil upphandling, inköp och Agila kontrakt. Hur vi det Agila samarbetet kan sträcka sig bortom organisationsgränserna. Läs mer nedan och anmäl dig till denna Meetup i Göteborg!

Signup

Agil Upphandling: Scaling Agile across Companies
Meetup i Göteborg Torsdag den 2:e mars

Har du någonsin funderat på vad som kommer att hända när vi har skalat Agilt i hela organisationen? Finns det ännu fler områden där vi skulle kunna skapa en större effekt för vårt företag, miljön och samhället?

Upptäck nästa nivå av Agil upphandling på vårt meetup i Göteborg torsdagen den 2 mars. Kom och träffa Mirko Kleiner från Lean-Agile Procurement Alliance och lyssna när han delar med sig av sin expertis och verkliga exempel på Agil upphandling, inköp och Agila kontrakt. Lär dig från sju ledande organisationer som Tesla och organisationer inom offentlig sektor och upptäck hur de har fortsatt att vara marknadsledande de senaste åren. Få praktiska tips och insikter om hur du enkelt kan tillämpa de tre viktigaste lärdomarna inom Agil upphandling i din egen organisation.

Hör berättelsen från det världsledande vitvaruföretaget med över 80 000 anställda om deras fjärde stora transformation och hur de skapade över 4000 mikro-företag. Bli inspirerad av hur Business Agility på nästa nivå ser ut i verkligheten.

Förvänta dig en tankeväckande presentation om den aktuella utvecklingen inom Business Agility, samt praktiska tips och insikter om framtiden för Agile, nya affärsmöjligheter och ledarskapsstrategier för din nästa Agila transformation.

Vi börjar kl 17:30 och det kommer att finnas lätt mat och dryck för alla deltagare i samarbete med Elicit Göteborg. Missa inte denna möjlighet att ta dina upphandlingar till nästa Agila nivå!

Inspelning

Det här har redan varit! Här kan du titta på en inspelning från eventet:

Skala Agilt tvärs företag: Agil Upphandling med Mirko Kleiner

20220328-weareaw-oslo
Yes I'd like to bring a partner / colleague / friend:

Related LPM Events

maj 27

Intresserad av ett exklusivt möte om Lean & Agile Procurement?

Vi kan också erbjuda dig och din organisation ett gratis exklusivt inspirationsmöte under dagen den 2/3. Mirko Kleiner och We Are Movement kommer till ert kontor för en öppen dialog om upphandling och inköp i en Lean Agile kontext. Erbjudandet gäller huvudsakligen inköpschefer och team.
Intresserad? Hör av dig till christian.andersson@wearemovement.se  för att diskutera möjligheten!

Tid och Plats

Tid: 17:30 – 19:45. Första talare på scen 18:00.

Plats: Elicits kontor, Nils Ericsonsplatsen 3 i Göteborg