Nyhet

We Are Conference med LPPDE i Stockholm 2024

Välkommen till We Are Conference med LPPDE i Stockholm Maj 2024

Vi är oerhört stolta över att kunna tillkännage ”We Are Conference” i Stockholm 2024. Detta tredagars evenemang på plats, i samarbete med det internationella Lean Product And Process Development Exchange (LPPDE), kommer att äga rum från den 13:e till den 15:e maj.

Konferensen erbjuder en fantastisk möjlighet att knyta kontakter med praktiker i frontlinjen för Lean- och Agile-transformationsresor i företag som utvecklar både produkterna och fabrikerna som producerar dem – där innovation möter industrialisering! Våra talare kommer från olika länder och har varierande bakgrund, inklusive Lean Product and Process Development, Agile for Hardware, Knowledge-Based Development och Industrial DevOps.

Den 14 maj blir en dynamisk konferensdag med huvudtalare Dantar Oosterwal och talare som Carl Starendal och Harry Kohneman som kommer att avslöja hur Lean Product and Process Development och Agile accelererar innovation. Dessutom, håll utkik för spännande presentationer från fler branschledare som Scania, Assa Abloy och Fluor Corporation.

Både dagen före och efter huvudkonferensdagen kommer det att hållas fördjupningsworkshops. Utforska Lean och Agile-principer med experter som täcker ämnen från Lean Product Development till Enterprise Agile Essentials, Continuous Industrialization, Leading Innovation och Agile Hardware.

Vi välkomnar dig att delta tillsammans med alla talare och konferensdeltagare på nätverksbuffén på kvällen den 14:e där vi delar och lär oss tillsammans under en trevlig middag.

Vårt mål med denna konferens är att leda vägen i att utveckla våra sätt för hur vi jobbar med innovation inom hårdvara, mjukvara och processer. Vi vill skapa en ny milstolpe genom att integrera flera tankeskolor till något fördelaktigt för alla som deltar. Vårt mål är att du kommer att lämna med nya idéer om hur du kan öka innovationshastigheten i din organisation!

Datum: 13e-15e Maj 2024

Plats: GT30 – Grevturegatan 30 Stockholm

Se priser och anmälan till eventet:

Anmäl dig här

UPCOMING COURSES AND MEETUPS

mån 15

Implementing SAFe 6.0 i Stockholm

april 15 - april 19
tis 16
mån 22

SAFe Scrum Master i Stockholm

april 22 - april 23
ons 24
maj 21

Utvecklande Ledarskap (UL)

maj 21 - maj 23