Tjugo år med det Agila Manifestet – ett samtal med Emanuel Tunbjer och Peter Antman

I år fyller det Agila manifestet 20 år! Välkommen att anmäla dig till vårt nästa webinar där Peter Antman och Emanuel Tunbjer samtalar om det Agila manifestet och den Agila rörelsen då och nu.

Signup

2021-02-24 Tjugo år med det Agila Manifestet

Det här eventet har redan varit – men du kan se inspelningen här: 
Ett samtal om det Agila Manifestet med Emanuel Tunbjer och Peter Antman
This event is in Swedish only this time – addressing and supporting our local movement and community.
De Agila värderingarna och principerna har haft en enormt stor påverkan på organisationer och våra arbetssätt under decennier, och det är nu 20 år sedan det Agila Manifestet skrevs ihop under en snöig helg i Nordamerika. Det vill vi såklart uppmärksamma, fira och reflektera mer kring!
Välkommen att anmäla dig till vårt nästa webinar där Peter Antman och Emanuel Tunbjer samtalar om det Agila manifestet och den Agila rörelsen då och nu. Hur förhöll sig team och organisationer till det Agila idéerna när det begav sig, vad har varit de största effekterna hittills,  vad ser de komma och kanske framför allt för oss som arbetat Agilt under många år: Varför har det det gått så långsamt?
Peter och Emanuel arbetade tillsammans redan under inledningen av 2000-talet och var tidiga i att välja lättrörliga och värde- och kvalitetsorienterade arbetssätt som Scrum och XP – som ju blev Agila 2001 –  och delar en passion för att skapa och stödja hållbara organisationer och arbetssätt med stöd av de Agila värderingarna och principerna.

Anmäl dig här:

20210224-weareaw

We Are AW Location

Webinar – den 24:e februari kl 17:30-18:30